Wandelkaart CHINY – FLORENVILLE HERBEUMONT.

De  wandelkaart van Chiny en omgeving (Florenville-Herbeumont) heruitgegeven in 2018 is beschikbaar op het toeristisch infokantoor van Chiny op schaal 1:25000.

Op het het kantoor kennen wij uiteraard de wandelingen en kunnen wij jullie het aangepaste traject aanbevelen:

toegankelijk met een buggy, als geliefden in de ongerepte natuur met een verbazingwekkend uitzichtspunt.

Vraag onze raad alvorens te vertrekken.

U kan deze wandelkaart met uitgestippelde routes, doorwaadbare plaatsen en beschrijving bekomen voor de bescheiden prijs van €8. Wij kunnen ze ook opsturen mits €2.78 portkosten voor Belgie of 5,30€ voor Europa. Voor een zending maakt U een bankoverschrijving( 10,78€ of 13,30€) op de rekening van : S.I. Chiny – BE94 0010 8089 1814 EN een e-mail met uw adres op info@chiny-tourisme.be

Waarschuwing : Momenteel werkt de VVV kantoor van Florenville aan de uniforme bewegwijzering van de paden van de wandelnetwerk van Florenville, Chassepierre, Lacuisine, Muno en Sainte-Cécile.
Voortaan wordt bij alle wandelpaden de markering met gekleurde driehoeken vervangen door rechthoekige markeringen van dezelfde kleur. De kleur en het nummer van de wandelingen blijven ongewijzigd. De driehoekige markering wordt dus vervangen door een rechthoekige markering. De bewegwijzering voor de sectoren Chiny en Herbeumont blijft ongewijzigd.